Opintoaiheet

Musiikkitunneilla avaat oven musiikin maailmaan aina soittotekniikan perusteista ja nuottien tunnistamisesta harmonian rakenteisiin ja sävellyksen muotoanalyysiin asti. Valitse itse, mikä aihe sinua kiinnostaa, niin teen parhaani johdattaakseni sinut kiehtoviin sävelmaailmoihin.


Pianonsoitto

Piano on soitinten kuningas. Sen ääniala ja koskettimien asettelu ovat kätevyydessään vailla vertaa erityisesti musiikin rakenteen hahmottamista ajatellen. Koskettimiston kautta on helppo hahmottaa koko se äänialue, mikä tyypillisesti missä tahansa orkesterissa on käytettävissä. Yksittäiset sävelet, intervallit tai soinnut. Kaikki kätevästi organisoituna ja nähtävissä. 


Harmonia ja musiikin perusteet

Opit ymmärtämään musiikin peruskonsepteja tutustumalla säveliin ja nuottisymboleihin sekä muihin kiehtoviin musiikin ilmiöihin. Tämä tietämys luo pohjaa musiikista kommunikoinnille, jo sävellettyjen kappaleiden harmonioiden analysoinnille ja tietysti omien originaalien kappaleiden säveltämiselle.

 
 

Sävellys

Vaikuttava sävellys on onnistunut yhdistelmä tekniikkaa ja esteettistä ymmärrystä. Sävellystunneilla opit soveltamaan musiikillisia taitojasi näitä kahta elementtiä yhteen sulauttaen.


Tiiviskurssit ja muut luennot

Tarjoan myös yksittäisiä luentoja ja tiiviskursseja. Aiheita ovat esimerkiksi musiikin perusteet, pianonvireen rakenne ja säveltämisen filosofia.