Pianonsoitto

Opit soittotekniikkaa, nuotinluvun perusteita, intervallien muodostamista, kolmi- ja jopa nelisointujen soittamista. Lisäksi opit sointumerkkien tulkinnan perusteet. Pianonsoittoa ovat oppineet tunneilla kaikenikäiset soittajat 6-vuotiaista aikuisiin asti. Soittamista voi opiskella minkä ikäisenä tahansa ja mistä taustasta lähestyen tahansa.

Soitamme valintasi mukaan joko pop-/jazz- tai klassista musiikkia. Tavoitteet rakennamme yksilöllisesti tarpeidesi ympärille. Pianotunteja suositellaan myös niille, jotka haluavat osallistua harmonia- ja sävellystunneille, mutta joilla ei ole aiempia instrumenttiopintoja.

Yksityis- vai pariopetus?

Voit ottaa tunteja yksityisesti tai yhdessä ystäväsi kanssa. Yksityistunnilla pääset soittamaan aidolla flyygelillä. Paritunneilla soitamme joko sähköpianoilla tai vuorotellen sähköpianolla ja flyygelillä.

Yksityisopetuksessa rakennamme suunnitelman juuri sinun tavoitteitasi silmällä pitäen. Pariopetuksessa puolestaan etsimme lähestymistavan, mikä auttaa yhteisesti molempia soittajia.