Yksityisyydensuoja

Kuten lähes kaikki nettisivut, myös StadinMusakoulu.fi kerää kävijöistä tietoja. Alempana tällä sivulla on kuvattu sovellettava yksityisyydensuojakäytäntö pitkästi ja perusteellisesti. Periaatteeltaan se on kuitenkin yksinkertainen.

  • Antamiasi yhteystietoja käytetään vain tilaukseesi liittyvien asioiden hoitamiseen.

  • Yhteystietojasi ei koskaan luovuteta asiattomille!

Tunnistamattomat tiedot. Milloin anonyymejä tietoja kerätään?

Tämä sivusto kerää kaikista vierailuista anonyymejä tilastotietoja. Tällainen tieto voi olla mm.: Kuinka kauan ja millä alasivuilla kukin vierailu tapahtui. Sivusto kerää myös muuta tietoa niistä jäljistä, joita jokainen tietokone internetissä ollessaan jättää, kuten tietokoneen käyttöjärjestelmä ja internet-operaattorin antama maantieteellinen sijainti. Kyseiset tiedot eivät ole jäljitettävissä vierailijaan henkilökohtaisesti.

Esimerkki: Henkilö vierailee sivuilla 4min ja katselee tänä aikana kolmea eri alasivua. Järjestelmä näkee, että tietyillä sivuilla on käyty tietokoneella, jonka käyttöjärjestelmä on Windows. Tietokone sijaitsee kaupungissa, jonka kävijän internet-operaattori osoittaa. Tämän lisäksi vierailuaika 4min lisätään kyseisen päivän keskimääräisiin kävijätilastoihin. Operaattorin antama aluetieto kertoo kaupungin tai kunnan, ei kävijän osoitetta. 

Tunnistettavat tiedot. Milloin tunnistettavia tietoja kerätään?

Tämä sivusto kerää kävijän yksilöllisesti tunnistavia tietoja vain siinä tapauksessa, että tilaat sivuilta palveluita, lähetät yhteydenottopyynnön tai kommentoit sivulla julkisesti.

KUKA KÄSITTELEE NÄITÄ TIETOJA?

Kaikki sivujen kautta lähetetyt tilaukset ja yhteydenottopyynnöt kulkevat Elias Patrikaisen kautta (Stadin Musakoulu, Y-tunnus: 1791108-9).

LUOVUTETAANKO ASIAKASTIETOJA ETEENPÄIN?

Ei koskaan! Luottamuksellinen ja turvallinen kaupankäynti on toiminnan tärkein perusajatus. Erityisen tärkeä tämä periaate on palvelussa, joka toimii netissä.

MIHIN YHTEYSTIEDOT TALLENNETAAN JA MITEN NE ON SUOJATTU?

Kaikki sivujen kautta lähetetyt henkilökohtaiset tiedot suojataan lähetyshetkellä SSL-tietosuojauksella. Tämä on kansainvälinen verkkoasioinnin suojausprotokolla, jonka avulla tiedot siirtyvät turvallisesti internet-sivulta tietokantoihimme.

Tilaustietosi jäävät Stadin Musakoulun sähköpostiarkistoon, jonka turvallisuudesta vastaa Google. Sähköpostiarkiston turvallisuus on alan korkeinta mahdollista tasoa. Tämän lisäksi tehtyjen töiden kuitit säilytetään (yhteystietoineen) kirjanpitolain mukaan vähintään kuusi vuotta kyseisestä tilikaudesta eteenpäin. 

MISTÄ TIEDÄN, MITÄ TIETOJA MINUSTA ON TALLENNETTU?

Mikäli olet tilannut näiltä sivuilta jotain tai jättänyt yhteydenottopyynnön, sinulla on oikeus pyytää sivujen hallinnoijaa (Elias Patrikainen) antamaan selvityksen sinusta kerätyistä tiedoista. Sinulla on myös oikeus vaatia tietojesi poistamista tietokannoista. (Lukuun ottamatta kuitit tehdyistä töistä, jotka ammatinharjoittajan tulee kirjanpitolain mukaan säilyttää vähintään kuusi vuotta kyseisestä tilikaudesta eteenpäin.)