Usein kysyttyä

K. Onko tunneille ikärajaa?

V. Varhaisin suositeltu ikä järjestelmällisille pianonsoitto-opinnoile on noin 6 vuotta. Yläikärajaa ei ole! Räätälöimme opetuksen sisällön yksilöllisesti oppilaan tavoitteiden mukaan. Teoria- ja sävellystunnit toimivat parhaiten yleensä, mikäli opiskelijalla on ikää vähintään noin 13 vuotta.

K. Kenelle Stadin Musakoulun opetus soveltuu?

V. Kaikille jotka haluavat oppia ymmärtämään musiikin rakennetta. Yleissivistävien musiikkituntien, nuottikirjoituksen, harmonian, pianonsoiton ja vireen tutkimisen kautta avautuu näköala yhteen harvoista todella universaaleista kielistä. Opiskelun viitekehyksenä toimii pop- ja jazzmusiikki.

K. Kenelle Stadin Musakoulun opetus ei sovellu?

V. Stadin Musakoulu ei tarjoa opetushallituksen viralliseen opetussuunnitelmaan perustuvaa opetuskokonaisuutta, vaan yksilöllisesti räätälöityä opetusta. Tämän takia Stadin Musakoulussa ei ole mahdollista suorittaa virallisia musiikkialan tutkintoja.

K. Mikä on Stadin Musakoulun yritysrakenne?

V. Stadin Musakoulu on ammatinharjoittaja Elias Patrikaisen toiminimi. Yrityksen viralliset tiedot löytyvät yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä y-tunnuksella 1791108-9.

K. Kuulostaa hyvältä! Milloin voin aloittaa?

V. Mahdollisesti jo ensi viikolla! Ota yhteyttä, niin sovitaan aika, jos vain tilaa on!